Simons Kogeskole giver inspiration, nye ideer og en hel masse mere på madlavningskurset for søfarende. Foto i collage: Martin van Dijk
Sea Health & Welfare tilbyder igen i maj et to-dages madlavningskursus målrettet hovmestre, kokke og skibsassistenter, der forestår madlavningen om bord. Det er også denne gang Simons Kogeskole, der forestår selve kurset.
Fagbladet CO-Søfart kiggede indenfor under et tidligere forløb, hvor seks skibsassistenter, en hovmester og en kok fik både nye ideer, inspiration og et par “vi plejer” kraftigt revideret af Simon Philipsen, der er kursusleder.
Læs mere og tilmeld dig hos Sea Health & Welfare
Næste kursus afvikles over to dage 8.-9. maj.
Sidste tilmeldingsfrist er 16. april
Her direkte link til omtalen af kurset samt tilmeldingslink hos SHW - Klik her...
Vi bragte i årets første fagblad, der udkom her tidligere i marts, en længere artikel om kurset og hvad seks skibsassistenter, en kok og en hovmester fik ud af det - blandt andet.