Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Drømmer du om en kollegielejlighed eller en familielejlighed centralt i København?

Drømmer du om en læreplads og en kollegielejlighed eller en famil ...

Efterårets medsejladser og skibsbesøg er ved at være på plads

Hos Metal Maritime bliver forårets og efterårets skibsbesøg og me ...

CO-Søfart til nye Danbor-ejere: Fortsæt det gode samarbejde

CO-Søfart - 02. april 2014

CO-Søfart til nye Danbor-ejere: Fortsæt det gode samarbejde

CO-Søfart og DMMA er klar til at fortsætte det konstruktive og gode samarbejde med Danbor – et samarbejde der gennem årene har været til gensidig fordel for såvel virksomheden som medlemmerne af Dansk Metals Maritime Afdeling.

Af Hanne Hansen

A.P. Møller-Mærsk meddeler i dag, at Danbor i Esbjerg er solgt til norske NorSea Group, der med overtagelsen gennemfører en planlagt international udvidelse.

Fra Danbor meddeleler CEO Søren Fløe Knudsen, at han er overbevist om, at A.P. Møller-Mærsk har fundet den rigtige køber til at overtage den 40 år gamle offshore- og logistikvirksomhed i Esbjerg. Og han tilføjer at alle kontrakter, opgaver og forpligtelser fortsætter uændrede.

"Indlemmelsen i det nye selskab, vil ikke have nogen umiddelbar effekt på den daglige forretning eller vores forpligtelser. Vi vil bestræbe os på at skabe en så god overgang som muligt, og ser frem til at jagte vores strategiske mål i det nye set-up," siger Søren Fløe Knudsen i den fælles udsendte pressemeddelelse.

Baggrunden for NorSea Groups køb af Danbor er ifølge pressemeddelelsen den norske offshoregigants muligheder for at ekspandere internationalt. Især er det Danbors aktiviteter indenfor offshore vind, som er i NorSea Groups fokus. Og her vil de kommende nye ejere booste aktiviteterne.

Parterne meddeler, at salget forventes gennemført i løbet af april.

CO-Søfart: Medarbejderne centrale for Danbors succes


Fra CO-Søfart og Dansk Metals Maritime Afdeling opfordrer vi til, at de nye ejere hurtigst muligt afklarer, hvordan fremtiden for Danbors 500 medarbejdere tegner sig - herunder en række af DMMA's medlemmer. Usikkerheden og uvisheden har været markant blandt medarbejderne, siden A.P. Møller-Mærsk i begyndelsen af året offentliggjorde, at et frasalg af Esbjergvirksomheden var på vej.

"Danske kompetencer på offshoreområdet generelt og vind-offshore især er blandt de førende på globalt plan. At Danbor er markedsledende på området skyldes i høj grad medarbejdernes dedikerede og engagerede indsats. Det håber vi, at NorSea Group både respekterer og ser som et potentialt forretningsområde med mulighed for udvikling," siger John Ibsen, sekretariatschef i CO-Søfart.

"Vi har i CO-Søfart og DMMA gennem årene haft et fortrinligt samarbejde med Danbor til fordel for såvel vore medlemmer som virksomheden. Senest eksemplificeret ved gode og konstruktive overenskomstforhandlinger i forrige uge. Det samarbejde håber vi fortsætter uanfægtet af, at Danbor står overfor at få nye ejere," understreger John Ibsen, CO-Søfart.

Link:

Børsens artikel om salget af Danbor 2. april 2014 - Klik her

NorSea Groups egen pressemeddelelse om købet 2. april 2014 - Klik her

Danbors egen hjemmeside - Klik her